Tillbehörs Leverantörer

Värt att veta..

LUPUS

Lupus har sedan 1993 jobbat med hund- och kattprodukter och vet vad som är bäst för just våra djur. Deras ambition är att hålla produkter med hög kvalitet. Våra Espree produkter kommer från Lupus samt deras Kraftiga fällar av hög kvalitet är ett måste för oss djurägare.

POMMY´S

Har sedan 2003 levererat fantastikst hundgodis med kött, förädlat endast genom lufttorkning, helt utan tillsatser - ett Naturgodis.

Lyhördhet och kvalitét är två honnörsord för POMMY´S

LIMEX

Limex är en av Sveriges största tillverkare och grossist som tillverkar och säljer produkter till hundar, katter och andra smådjur. Deras produkter består främst av material i läder och vävda plast. Limex satsar på den bästa kvaliteten på produkter, till glädje för butikerna, djuren och djurägarna.

PETFOOD

PetFood grundades 1981 och är en fullsortimentsgrossist, dom har allt från foder till smådjur, hund och katt och alla tänkbara tillbehör till våra sällskapsdjur.

DOGMAN

Dogman importerar och distribuerar produkter inom husdjurssegmentet. De utvecklar sitt sortiment med fokus på kategorin tillbehör och foder för alla sällskapsdjur. Med brett sortiment och relevanta och aktuella produkter fyller Dogman samtligas behov och för husdjurets välbefinnande.

GIBBON

Gibbon är en av Nordens största grossister inom Zoologisk handel.

De tillhandahåller tillbehör till alla djurslag allt som kaninmat, fågelfrö, hundmat, kattmat, kattleksaker till hundleksaker.